Werkgroep Zaffelare 1221-2021

Werkgroep Zaffelare 1221-2021 is ontstaan vanuit de socio-culturele vrijwilligersorganisatie FPZ ofte Feestcomitee Parochie Zaffelare.  Deze vereniging houdt echter op te bestaan in 2021, na de viering van de 800ste verjaardag van de gemeente Zaffelare. Als laatste wapenfeit wil het FPZ meewerken aan het bedenken en uitvoeren van een groots verjaardagsfeest. Daarom werd beslist om ‘Werkgroep Zaffelare 1221-2021’ in het leven te roepen. Deze werkgroep bestaat uit enkele oudgedienden van het FPZ aangevuld door nieuwe krachten. De werkgroep is dus geen nieuw opgerichte organisatie maar in feite een afgeleide van de bestaande FPZ.

 

De kernleden van Werkgroep 1221-2021 zijn:

  • Luc Vincent (door het FPZ aangesteld als mede-coördinator)

  • Sabine Van Hove (financieel)

  • Peter Bourguillioen (directeur De Weg-Wijzer)

  • Achiel Van Aerde (KWB Zaffelare)

  • Mario Goetmaekere (Landelijke Gilde Zaffelare)

  • Thierry Van Hecke (Skoebidoe – Zaffelaarse Belevenissen)

 

De bedoeling van de werkgroep is om gedurende het volledige jaar 2021 een aaneenschakeling van activiteiten te voorzien. Elke maand zal zijn evenement of evenementen hebben. Grote en/of kleine. Bedacht door de werkgroep, in samenwerking met een andere vereniging of gebracht door een andere vereniging zonder tussenkomst van de werkgroep maar steeds mbt. Zaffelare met de plaatselijke als wereldgeschiedenis als thema of inspiratiebron.

De nieuwe Ontginning

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer. Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer. Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer. 

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer. Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

logo_zaf2021_2.png