In samenwerking
met Cultuur Zaffelare
(CuZa)

met in voorprogramma Lidewei Philips

Ralph Rousseau in concert

Uitgesteld naar 2022

Lidewei Philips (°1993) uit Lokeren studeerde aan het kunsthumaniora van het Lemmensinstituut, het conservatorium van het Lemmensinstituut en het ArtEZ conservatorium te Zwolle (NL). Zij rondde met grote onderscheiding haar harpstudies af in 2015.

 

Lidewei volgde verschillende masterclasses bij grote namen uit Italië, Frankrijk, de Verenigde Staten, Nederland en Wales. Zij trad al meerdere malen op, zowel solo, met andere muzikanten als met orkest.

 

Zij stond op het parktheater festival in Lokeren en deed al vele malen een opluistering, van jubilea tot huwelijken of andere gelegenheden. Met het orkest van het Lemmensinstituut speelde ze regelmatig mee en ook met het jeugdorkest Frascati, dat veel bekendheid geniet, trad ze al enkele malen op.

Foto: Rocus Peetam

Tegenwoordig geeft Lidewei zowel harples, als pianoles en zangles. Alle drie zijn ze een grote passie en brengt ze haar kennis met liefde over.

Haar duo SaLi is ook een grote passie, waarbij ze Keltische muziek brengt samen met violiste Sarah Mertens. (uit: https://www.lideweiphilips.com/biografie).

De locatie waar het concert normaal doorging is een van de mooiste plaatsen in Zaffelare, zijnde
De Maalderij bij Kasteel Mullié in de Nerenhoek. Wegens welgekende redenen werd het concert voor 13 februari afgelast. Het wordt indien mogelijk hernomen in 2022. Afhankelijk van de agenda van Ralph Rousseau die vermoedelijk snel gevuld zal zijn eens de miserie rond de pandemie luwen en concerten opnieuw mogelijk worden.

We hopen nog steeds het concert in De Maalderij te houden. Indien in de winter wordt het een indoor evenement, indien het richting warmer lenteweer of zelfs zomerachtig wordt, misschien in de tuin van het kasteel...

Wanneer alles in kannen en kruiken is, zetten wij beslist een aankondiging op de nieuwsrubriek en op de Facebookgroep!

Foto: Rocus Peetam

De Maalderij - Nerenhoek, Zaffelare
logo_zaf2021_2.png
ralph_banner.jpg