top of page
logo_zaf2021_2.png

MantenKalleke REUZENBIER

BROUWERIJ BROERS - WACHTEBEKE

DE MANTENKALLEKE REUZENKOEKEN

verkoopaffiche_mantenkalleke.jpg

Verkoopaffiche gemaakt voor de inhuldiging van de reuzen op 13 augustus 2021

Parochiale Werkgroep Zaffelare 1221-2021 bestelde bij Brouwerij Broers uit Wachtebeke een biertje dat niet te licht en niet te zwaar zou bevonden worden door de bezoekers van onze evenementen, alsook door zij die een kado-doos MantenKallekes zouden kopen om thuis te proeven. Het werd een hoppig blond bier van 6,5% met een fris citrusaroma en een lichte bittere nasmaak.

glas_annick_gentier.jpg

Speciaal voor 800+1 jaar Zaffelare en het MantenKalleke Reuzenbier ontwierp Luc Vincent etiketten voor de bierflesjes, de illustraties voor de kadodoos en de illustratie die op de glazen werd gedrukt. Dit met de bedoeling een schoon souvenir-set te creëren voor allen die begaan zijn met de feestelijkheden of ons een duwtje in de rug willen geven zodat wij financiëel de andere geplande evenementen tot een goed eind kunnen brengen.
Elk beetje helpt, zegt men. En geef toe: je krijgt er wel iets voor in de plaats.

print_voor_glas.jpg

We lanceerden het MantenKalle Reuzenbier op de academische zitting en inhuldigingsavond voor ons nieuw reuzenpaar Manten en Kalle. De biertjes werden gesmaakt en de eerste kadodozen verkocht. 

mantenkalleke_reuzenbier_tristan.jpg

Foto: Tristan Sardones

De kadodozen met 4 MantenKalleke Reuzenbieren en bijhorend glas zijn te koop aan 20 € per doos. Verkrijgbaar op elk evenement die wij plannen voor 800 + 1 jaar Zaffelare of te bestellen via dit mailadres. (Leverbaar in Groot-Lochristi. Extra verzendkost indien besteld buiten Groot-Lochristi). Elke verkochte MantenKalleke Reuzenbier kadodoos draagt bij tot het bekostigen van onze evenementen voor 800+1 jaar Zaffelare. Alvast heel erg bedankt!
Luc Vincent voor Parochiale Werkgroep Zaffelare 1221-2021.

MantenKalleke
bottom of page