top of page
logo_zaf2021_2.png
Affiche_forza_800jaarZaff_afgelast.jpg

Het Jeugdorkest Forza Muzica werd door Steve De Veirman opgericht in 1990 op het Sint-Lievenscollege te Gent en groeide uit tot een symfonisch orkest dat met een jeugdig frisse dynamiek telkens weer nieuwe muzikale uitdagingen tot een goed einde weet te brengen. Het doel van de dirigent is een zo gevarieerd mogelijk repertorium samen te stellen om zo het orkest te laten kennis maken met de verschillende klassieke genres. Maar het orkest voelt zich ook thuis in musicals, filmmuziek en zelfs popmuziek. In mei 2018 gingen ze de uitdaging aan om de ‘Carmina Burana’ van Carl Orff te brengen.

In de voorbije 28 jaar liet het orkest een getuigenis achter van inzet, volharding en enthousiasme.
Het palmares van concerten in binnen- en buitenland (Tsjechië, Spanje, Hongarije, Kroatië, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Slovenië), wedstrijden en grote projecten met diverse koren en toneelgroepen bewijst dat deze jonge muzikanten samen gestalte kunnen geven aan het grote muzikale project van hun hobby.


Hier kan u nog eens het artikel over de eerste concert van Forza Muzica in 2019 erop nalezen en hieronder een glimp opvangen van de avond in 2019.

 

TICKETS

Indien er reeds kaarten zouden aangekocht zijn, worden die op vertoon vanzelfsprekend terugbetaald.

LOCATIE

Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Petruskerk Zaffelare

Kanunnik Petrus Jozef Triestlaan te Zaffelare

Een samenwerking van:

download.png
cultuur_zaffelare_logo.png
PAROCHIALE-WERKGROEP-LOGO.png
tickets_forza
bottom of page