top of page
logo_zaf2021_2.png
dries_affiche_a2_def72.jpg

Een zachte stem, als softijs op een midzomermoment of zijden dekbedovertrekken op vers geschoren benen, baant zich een weg tussen elektronische, semi-psychedelische klanken en zingt met meer ziel dan Plato himself een EP samen onder de titel Blue Roses. De eerste van Dries Van Haute, voormalig lid van het duo SoulRockAvenue (samenwerking met Jeffrey Bearelle, huidig frontman van Ertebrekers) is een mix van soul, electro, vervoering en voetjestamperij. Op sciencefiction-eske tonen, die niet meer of minder hallucinant zijn dan de waanzinnige soepele stem van Van Haute worden we meegevoerd als op een raftje in een wilde oceaan onderweg naar de klif. Tonen, als een sirenenlied van het mannelijke geslacht, die je in hogere sferen brengen met beats die je terug op aarde kwakken. Damn allen die naar wat onbewogen muziek wilden luisteren want Dries had andere plannen met Blue Roses. In de single Games smeekt ie ons bijvoorbeeld om geen spelletjes te spelen in de liefde. Niet als Lisa Del Bo, helemaal niet als Lisa Del Bo. Geen kaartspellen hier. Manillen is van vervlogen tijden en past niet in de toekomstmuziek van deze jonge artiest. Van Haute kent het genre, zoveel is duidelijk. Dare we say: 't is (Van) Haute Culture.

LOCATIE

Als locatie voor Dries Van Haute en groep kozen we voor De Maalderij in de Nerenhoek nr. 37 te Zaffelare (Lochristi).
Deze unieke site dateert van rond 1750, was eind de jaren 1800 een voormalig inpakhuis voor bloemen en planten ten tijde van een grote bloemisterij en huisvest tot op heden nog twee oude graanmolens die in het bijgebouw /feestlocatie geïntegreerd zijn.
Dit historisch erfgoed past perfect in het thema van 800 Jaar Zaffelare en biedt het ideale warme, gezellige en intimistische podium voor de muziek van Dries Van Haute.

In samenwerking met
cultuur_zaffelare_logo.png
De Maalderij
ADRES
De Maalderij
Nerenhoek 37 - 9080 Zaffelare
+32495502087
feestzaal-de-maalderij.eatbu.com
logo_gemeente.jpg
logo_viersprong.jpg
logo_sleeplife.jpg
print_en_co_site.jpg
de_koning_crelan.jpg
sponsor_horta_demeyer.jpg
LOGO-SERREBOOM-80X80BIS_2.jpg
sponsor_vdwalle.jpg
logo_de_wispelaere_banner.jpg
baert_logo2.jpg
logogarage_bonne.jpg
prijs dries
bottom of page